Naardens Compliment
zwem Naardens Compliment, vrijwilligers prijs.
Wat een enorme eer om door de Gemeente Gooise Meren gevraagd te worden om een beeld te maken. Staand op de Vestingwallen reikt dit meisje een enorme bos bloemen uit. Voor de vrijwilliger van het jaar.
Exclusief voor de Gemeente Gooise Meren.
Afm.: 20x8cm.
2018
Viszla
zwem Ontzettend lastig om de expressie van de hond in het beeld te vangen. Maar ik mag wel zeggen dat dat zeker gelukt is. Als opdracht gemaakt maar in de collectie opgenomen. Uw exemplaar zal ik dan ook naar wens personaliseren.
Afm.: 22x15cm.
2017

Together
aal aal Together is gemaakt als huwelijksgeschenk. Het stel heeft na een jarenlange lange afstand relatie de stap genomen om te trouwen. Wat heb ik genoten van deze opdracht, een echte uitdaging. Heel leuk om zo nauw samen te werken met de gevers van dit geschenk.
Uniek exemplaar.
Afm.: 25x10cm.
2017Chesapeake Bay Retriever / Bandiet
zwem De Chess is het onbekende broertje van de Labrador Retriever. Een zeer goede jachthond en fantastische familiehond. Trouw en aanhankelijk. Soms een beetje stug tijdens de kennismaking, maar een lachende allemansvriend zodra het ijs gebroken is.
Afm.: 12x14cm.
2017

Op grote voet
zwem De pinguin is een ontzettend lollig beest, in de natuur zijn er vele varianten. Ik heb gekozen voor de menselijke variant. Met extreem grote voeten.
Afm.: 24x13cm.
2017


Vogelbad met blad of met takjes
zwem zwem Om vogels te lokken en een heerlijk bad te nemen. Beide zijn unieke exemplaren.
Afm.: doorsnede 24 cm en doorsnede 27 cm.
2017


Pelikaan
aal aal aal Pel de pelikaan, mijn jeugdheld uit de strip Pol. Hij had voor elk probleem een oplossing en toverde de benodigde materialen uit zijn snavel. En tijdens mijn verblijf op Curacao zat hij altijd op de pier van Avila Beach.
Afm.: 55x70cm.
2017
Familie Eland
aal Ontzettend leuke opdracht om van mijn eland een familie te maken. De familie is een uniek exemplaar. Mocht u interesse hebben in deze familie dan kan ik naar wens deze familie uitbreiden met meerdere jongen of nog een voilwassen eland erbij.
Afm.: 40x20cm.
2017

Aalscholver
aal aal De Aalscholver is een goede duiker, maar moet wel na iedere duik bij gebrek aan vet zijn gespreide vleugels even laten drogen.
Afm.: 45x100cm.
2017

Alle ballen in de lucht
aal aal Balanceren kun je leren, maar wat is het soms lastig! Bij deze dame lukt het goed; eerst de grote ballen in de fles, dan rollen de kleine er vervolgens als vanzelf in.
Afm.: 31x13cm
2016


Vogelbad
zwem Voor de merel die elke dag in mijn tuin komt badderen. Totdat ik dit bronzen exemplaar had badderde hij in een oude schaal.
Afm.: doorsnee 40cm.
2016


Walvis Tom
lotus Het Friese versje Walfisk Tom heeft me op het idee gebracht walvis Tom te maken. Ooit zelf voorgedragen bij de Fryske Krite. Een persoonlijke favoriet, een machtig en imposant dier. Heel bijzonder als je er eentje tegenkomt.
Uniek exemplaar.
Afm.: 115x75cm.
2016
Stokstaartjes
stok stok We kennen allemaal Timon, het vertederende stokstaartje uit de Lion King. Deze drie boefjes staan op de uitkijk. Naar wens als éénling, tweeling of in een grotere groep.
Afm.: 29x27cm.
2015

C-Abstract
c Eens iets anders, een sieraad in je tuin.
Uniek exemplaar.
Afm.: 28x32cm.
2015


Lotusbloem (Uitverkocht)
lotus Leuk als presse-papier of gewoon op tafel naast een vaas met bloemen.
Uniek exemplaar.
Afm.: 4x12cm.
2015
Koolmeesje
koolmees Het koolmeesje is het meest voorkomende gekleurde vogeltje in de tuin. Als opdracht gemaakt voor zoon Mees, maar ook in de collectie toegevoegd. Kan ook als echtpaar op een tak.
Afm.: 13x7cm.
2014


Varkentje
varkentje varkentje In opdracht gemaakt en opgenomen in de collectie. Een vrolijk beestje; de krul in zijn staart doet je glimlachen.
Afm.: 20x10cm.
2015


Walvisstaart
walvist walvisDe machtige staart van een walvis, waarmee hij op het water slaat bij iedere duik. Dit is een kleine uitvoering, eventueel te gebruiken als presse-papier. Elke staart is uniek.
Afm.: 15x20cm.
2015Fuut met jong
FuutDe Fuut is mijn favoriete watervogel.  Ik kijk altijd uit naar het moment waarop het jong bij één van de ouders “aan boord” stapt. Het is een kunst om daar te blijven zitten, er zijn namelijk broertjes of zusjes die ook willen uitrusten. Deze fuut heeft twee jongen op zijn rug, maar u kunt ook een extra jong bestellen al naar gelang de grootte van uw gezin.
Afm. fuut: 23x15cm.
Afm. jong: 8x5cm.
2014Omarm me
Ooievaar Ooievaar De ooievaar staat symbool voor het gezin. De ooievaar brengt al jaren baby’s. Ik zie de vleugels als bescherming. Opgroeien onder moeders vleugels en als je groot genoeg bent, mag je uitvliegen.
Afm.: 45x60cm.
2014
Olifant
Olifant Olifant De olifant is sterk, sociaal, intelligent en imposant. Het grootste landzoogdier heeft een goed geheugen en is zorgzaam voor zijn familieleden.
Afm.: 15x20cm.
2014

Labradoodle
doodledoodle2 Deze labradoodle was een feestje om te maken. Denkend aan het omstuimige origineel krijg ik een glimlach om mijn mond.
Afm.: 20x20cm.
2014

Family Tree
Boom “Storms make trees take deeper roots”.
Soms vallen er takken af door ouderdom of storm, maar er groeien gelukkig ook weer nieuwe takken aan. Meebewegen in storm en regen maakt je een flexibel mens. Als je stilstaat, breken je takken. Het is als een familie; de wortels zijn je grootouders. Met elkaar vergroeid en gevormd door het leven zelf.
Uniek exemplaar.
Afm.: 20x25cm
2014


Naakt
Naaktnaakt Dit naakt was een studie voor de Gooise Academie. Ze is gemaakt middels een model. Het doel was enerzijds goed leren kijken, maar anderzijds ook om je eigen interpretatie van het model te maken.
Deze dame staat te genieten van een zonmomentje voordat ze zich aankleedt.
Afm.: 12x67cm.
2014

Wijze Uil
UilUil Deze geletterde uil is klein maar fijn en straalt wijsheid uit. Origineel afstudeer- of promotiecadeau!
Afm.: 5x10cm.
2015


Uil
Uiluil uil Symbool van wijsheid en studie. Een honkvaste nachtvogel met scherpe zintuigen en een eyecatcher in uw tuin.
Afm.: 30x15cm.
2013

Merel
Merels MerelsMerelmans, een bekende in vele tuinen. Heerlijk nieuwsgierig en altijd in de buurt als je in de tuin werkt. Vaak in gezelschap van mevrouw merel. Ook als stel op een mooie tak te verkrijgen.
Afm.: 13x20cm.
2012

Haantje de voorste
Haan Als de haan kraait kan de dag beginnen. De haan zwaait de scepter in het kippenhok.
Afm.: 16x18cm.
2013


Eland
elanden eland
Een eland staat voor trots en waardigheid. Hij draagt zijn gewei als een kroon en kijkt vol vertrouwen vooruit.
Afm.: 20x25cm.
2012
Zeemeeuw
zeemeeuw zeemeeuw Mijn eerste “echte” beeld. Tijdens het maken van dit beeld ontdekte ik mijn passie: met veel plezier anderen blij maken met mijn bronzen beelden. Deze meeuw rust heerlijk uit na het vangen van een visje. Nog elke dag kijk ik vol trots naar dit beeld in mijn tuin.
Afm.: 35x50 cm.
2011Meerkoet
meerkoet meerkoet Vaak te zien op plassen en meren, rennend over het water of duikend naar voedsel.
Afm. klein: 12x20cm.
Afm. groot: 18x20cm.
2011